we take care of everything and mohr .

perfecte mix van ervaring en jong talent .

MOHR is een fashion branding & production agency dat scherpe visuele strategieën ontwikkelt voor modemerken. Voor elk merk, maar zeker voor modemerken, is visueel onderscheid van groot belang. Ons team van gepassioneerde en professionele fashion experts doorgrondt snel het DNA van elk fashion brand of product, en stelt vervolgens op basis van de doelstelling van de klant een visuele strategie op. Door ons niet alleen te ontfermen over het visuele concept, maar juist ook zorg te dragen voor de gehele fotografische productie ontzorgen wij menige marketing- en communicatieafdeling.

mohr,amsterdam, fashion, branding, production, agency, photography, model, editorial, lookbook, magazine, design

‘Enerzijds zijn wij heel creatief als het aankomt op het bedenken van een concept, anderzijds zijn we ook ijzersterk in content productie en projectmanagement.’

mohr,amsterdam, fashion, branding, production, agency, photography, office, interior, design, spaces

van strategie en concept tot productie en communicatie .

MOHR is onderdeel van de MZ Communication Group. Samen met onze partners is MOHR groot genoeg om alle benodigde expertise in huis te hebben en klein genoeg om persoonlijk te blijven. Het stelt ons in staat om zonder de marges van een tussenpersoon voor elk modemerk een totaal pakket af te leveren. Van lookbook tot instore branding, van webshop tot campagnevideo en van magazine tot media campagne: wij hebben de art directors, fotografen, cinematografen, stylisten, copywriters, decorbouwers, beeldbewerkers, communicatie experts en projectmanagers in huis om te excelleren als dé partner voor high-end en opkomende modemerken.

mohr,amsterdam, fashion, branding, production, agency, photography, model, editorial, lookbook, magazine, design

mohr clients .